jammr Forum

Home of the jammr Community

  • You are not logged in.

#1 March 28, 2020 03:08:40

salacas
Registered: 2020-03-27
Posts: 1
Reputation: +    -
Profile   Send e-mail  

Can´t add any plugin

Hi, I've downloaded both Amplitube 4 and Bias FX, and I couldn't add none of them to Jammr. I tried with VST and VST3. I dont know what to do. I will be grateful if someone help me.

Thanks

Offline

#2 March 28, 2020 13:16:08

D4ni3L
From: Freiburg
Registered: 2018-10-20
Posts: 62
Reputation: +    -
Profile   Send e-mail  

Can´t add any plugin

Did you set the directory path where the .vst or .dll is saved on your hd?
Settings -> midi effects….
To hear them when loaded correctly you have to activate “play back my audio” in audio settings.
D4n

Offline

#3 March 28, 2020 16:50:00

stefanha
Registered: 2012-11-11
Posts: 1685
Reputation: +    -
Profile   Send e-mail  

Can´t add any plugin

salacas
Hi, I've downloaded both Amplitube 4 and Bias FX, and I couldn't add none of them to Jammr. I tried with VST and VST3. I dont know what to do. I will be grateful if someone help me.Thanks

Please make sure to install the 32-bit VST plugins. Usually the installer for plugins has options for 32-bit and 64-bit. jammr currently supports 32-bit VST plugins only.

Offline

Board footer

Moderator control

Powered by DjangoBB

Lo-Fi Version