Home of the jammr Community
Hi everyone,
even though a few of you already know me from a few jams, I'd like to introduce myself to the jammr community anyways.
I've been playing guitar for the past 4 years and that's the instrument I usually use here too. I started using jammr in the beginning of the year and I like it a lot, even though it's hard to find active jams in my time zone.
I also play piano and keyboard, but I don't usually use those instruments in any jams.
I'm looking forward to playing with you soon!
Cheers
FBF
Hi Ferreira.
We are both on the same timezone. I'm spanish, from the nort east of the península
Hopping to see you around and have some jamming.
Take care!!
BassHammerHola Basshammer, nice to know. I'm around usually late in the evening (22:00 onwards).
Hi Ferreira. We are both on the same timezone. I'm spanish, from the nort east of the península Hopping to see you around and have some jamming.Take care!!
medical test results online
Ahoj všem! Dneska chci otevřít téma, které možná někoho z vás taky pálí. No jo, mluvím o té „sladké“ nemoci – cukrovce. O jakych kapslich to vubec mluvime?
Možná si říkáte – proč zrovna kapsle? Já jsem dřív taky nevěřil. Ale pak jsem začal zkoumat, ptát se, číst zkušenosti… A víte co? Něco z toho fakt funguje. Kapsle proti diabetu – co to jako je?
Takže jsem se rozhodl, že o tom napíšu. Nechci nikomu nic vnucovat, spíš sdílet, co jsem zjistil. Kapsle proti diabetu – co to jako je?
O jakých kapslích to vůbec mluvíme?
Někdo si řekne: „Zase nějaký zázračný přípravek…“ Přitom nejde o chemii, ale často o kombinaci bylinek, vitamínů a minerálů.
Třeba jste narazili na složky jako je berberin, chrom nebo banaba.
A co je na tom nejlepší? Nejsou to léky, ale podpora.
Osobní pohled „z první ruky“
Já to prostě musel zkusit.
Nekoupil jsem první věc, co na mě vyskočila – chvíli jsem hledal.
Bral jsem to pravidelně 2x denně a k tomu samozřejmě držel stravu.
Neříkám, že jsem „vyléčený“, ale rozdíl jsem cítil.
Tělo to vzalo úplně v pohodě.
I kdyby půlka efektu byla v hlavě, mně to pomohlo.
Zkušenosti lidí z fóra a okolí
Když jsem o tom mluvil v práci, dva kolegové mi řekli, že kapsle taky zkoušeli.
Samozřejmě – každý jsme jiný.
Někdo věří jen lékům, někdo dává šanci i alternativě.
A co na to doktoři?
Obecně platí: radši se zeptejte svého doktora, než něco spolknete.
Například berberin má výsledky srovnatelné s metforminem – to není málo.
Jak to vidím?
Neříkám, že kapsle spasí svět.
Jestli vás to zaujalo, napište mi – rád si přečtu vaše zkušenosti.
Sdílejte svůj příběh.
treatment recommendations based on symptoms
diaf_news.cz
O jakych kapslich to vubec mluvime? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? O jakych kapslich to vubec mluvime? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? 89bca89
medical check for women online
Zdravím všechny, kdo sem zabloudili! Mám pro vás dneska téma, které se mě osobně dost dotýká. Jo, jde o cukrovku. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?
Možná vás napadne: Proč zrovna řešit nějaké kapsle? Taky jsem byl skeptik, nebudu lhát. Ale pak jsem začal zkoumat, ptát se, číst zkušenosti… A hele, asi to fakt není jen placebo. Kapsle proti diabetu – co to jako je?
Proto zakládám tohle vlákno – třeba to někomu pomůže. Nechci nikomu nic vnucovat, spíš sdílet, co jsem zjistil. O jakych kapslich to vubec mluvime?
Co vlastně jsou ty kapsle na cukrovku?
První reakce bývá: „To už tu bylo milionkrát.“ Ale v poslední době se na trhu objevují doplňky stravy, které nejsou jen tak nějaký prášek z neznámé laboratoře.
Třeba jste narazili na složky jako je berberin, chrom nebo banaba.
Nejsou to náhrady za inzulin, ale doplněk k léčbě.
Moje zkušenost
Ruku na srdce, kdo by nebyl?
Nekoupil jsem první věc, co na mě vyskočila – chvíli jsem hledal.
Jasně, nedá se čekat efekt bez úpravy jídelníčku.
Navíc – neměl jsem žádné vedlejší účinky.
Jo, možná placebo – ale i placebo někdy funguje, ne?
Nejsem sám, kdo to řeší
Kamarádka mojí mámy bere podobný přípravek a tvrdí, že se cítí o 100 % líp.
Ale pokud to není drahé a neškodí to – proč to nezkusit?
A co na to doktoři?
Obecně platí: radši se zeptejte svého doktora, než něco spolknete.
Ale výzkum je jedna věc, reálný život druhá.
Tak co z toho plyne?
Neříkám, že kapsle spasí svět.
Pojďme si o tom prostě pokecat – bez předsudků.
symptom checker by body parts
diaf_news.cz
Kapsle proti diabetu – co to jako je? O jakych kapslich to vubec mluvime? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? O jakych kapslich to vubec mluvime? O jakych kapslich to vubec mluvime? 963b1c2
treatment recommendations based on symptoms
Ahoj všem! Dneska chci otevřít téma, které možná někoho z vás taky pálí. Jo, jde o cukrovku. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?
Možná vás napadne: Proč zrovna řešit nějaké kapsle? Taky jsem byl skeptik, nebudu lhát. Ale pak jsem začal zkoumat, ptát se, číst zkušenosti… A víte co? Něco z toho fakt funguje. O jakych kapslich to vubec mluvime?
Proto zakládám tohle vlákno – třeba to někomu pomůže. Nejsem žádný doktor, ale jako laik mám pár poznatků. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?
Co vlastně jsou ty kapsle na cukrovku?
Když se řekne „kapsle na cukrovku“, může to znít jako šarlatánství. Přitom nejde o chemii, ale často o kombinaci bylinek, vitamínů a minerálů.
Například kapsle s extraktem ze skořice, hořkého melounu nebo gymnemy – možná jste o tom už slyšeli.
A co je na tom nejlepší? Nejsou to léky, ale podpora.
Zkoušel jsem to – a tohle se stalo
Já to prostě musel zkusit.
Vybral jsem si přípravek, co měl dobré recenze a čisté složení.
Sám o sobě žádný doplněk divy neudělá, ale ve spojení s režimem? Hmm…
Tělo to vzalo úplně v pohodě.
Jo, možná placebo – ale i placebo někdy funguje, ne?
Zkušenosti lidí z fóra a okolí
Na jednom fóru jsem četl příběh chlapa, co díky nim omezil inzulin.
To, co funguje jednomu, druhému nemusí.
Pohled odborníků
Jiní varují, že to může být rizikové bez konzultace.
Existují studie, co potvrzují účinky určitých rostlin na hladinu cukru.
Závěrem?
Nikdo nechce tvrdit, že tím „vyléčíte“ cukrovku.
Sdílejte svůj příběh.
abdominal pain diagnostics online
diaf_news.cz
Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? O jakych kapslich to vubec mluvime? Kapsle proti diabetu – co to jako je? O jakych kapslich to vubec mluvime? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? bca8949