jammr Forum

Home of the jammr Community

  • You are not logged in.

#1 May 4, 2020 22:19:22

JimJam
Registered: 2020-03-28
Posts: 1
Reputation: +    -
Profile   Send e-mail  

Please add support for 64-bit VST plugins

Please add support for 64-bit VST plugins. As most people have 64-bit OS now, many of us never install 32-bit plugins. Thanks

Offline

#2 May 5, 2020 06:10:46

stefanha
Registered: 2012-11-11
Posts: 1644
Reputation: +    -
Profile   Send e-mail  

Please add support for 64-bit VST plugins

Hi JimJam,
Thanks for the suggestion! The next release of jammr will support 64-bit plugins on Windows.

(The Mac and Linux versions of jammr are already 64-bit.)

Offline

#3 May 10, 2020 20:21:25

gc
Registered: 2020-05-07
Posts: 3
Reputation: +    -
Profile   Send e-mail  

Please add support for 64-bit VST plugins

Cool . And why jammr can't be a VST, that you put in at the bottom of the master chanel of your DAW ?

Edited gc (May 10, 2020 20:55:01)

Offline

#4 May 11, 2020 04:41:29

stefanha
Registered: 2012-11-11
Posts: 1644
Reputation: +    -
Profile   Send e-mail  

Please add support for 64-bit VST plugins

Hi gc,
A plugin version of jammr itself is likely to happen in the future and is something I've experimented with. It will still take some time though.

Thanks for the suggestion!

Offline

#5 June 8, 2020 16:26:36

rxmclean
Registered: 2019-11-20
Posts: 1
Reputation: +    -
Profile   Send e-mail  

Please add support for 64-bit VST plugins

Hi,

Can I get a step by step of how to add Amplitube Plugins to 64 bit Jammer please.

Thank you

Offline

#6 June 9, 2020 06:52:40

stefanha
Registered: 2012-11-11
Posts: 1644
Reputation: +    -
Profile   Send e-mail  

Please add support for 64-bit VST plugins

rxmclean
Hi, Can I get a step by step of how to add Amplitube Plugins to 64 bit Jammer please.Thank you

Go to File | Settings… | Effect plugins and click Add to open the “Add Effect Plugin…” dialog.

Now you need to tell jammr the folder where the Amplitube 4 VST plugin is installed. Click the Add button and select the folder. This might be C:\Program Files\VstPlugIns or C:\Program Files\IK Multimedia\AmpliTube 4 but it depends on which folder you selected in the Amplitube installer.

After you have added the AmpliTube VST folder, click Scan and the AmpliTube 4 plugin should be displayed in the “Available plugins” list. You can now select AmpliTube 4 and click OK to add it.

Offline

Board footer

Moderator control

Powered by DjangoBB

Lo-Fi Version